Sidor

onsdag 13 februari 2013

Alla Hjärtans Dag meny

 Alla Hjärtans Dag meny. 

Förrätt: Ostron och Champagne
Varmrätt: Kalvmedaljonger med pärllök, päron och roquefortost 
Dessert: Chokladdoppade Jordgubbar




Dryck till förrätten.
Dryck till
varmrätten.
Bon Appétit!


4 kommentarer:

  1. Ahh så förförande gott! Skall pröva kalven m päron mm när vi kommer hem! Ha en bra alla hjärtans dag, ta det försiktigt med champagnen så ni inte får ont i huvudet ;)
    Hälsningar fån en golfturist påTeneriffa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha en bra alla hjärtans dag du/ni också. Hoppas att ni kan få lite sol på er. Det får bli väldigt lite eller ingen champagne för min del, jag vill verkligen inte ha mer ont i huvudet.
      Må bäst. Kram.

      Radera
  2. Låter jätte gott, i Vallentuna bjuds det på pestobiffar med sallad. Kramar från vissna familjen :)

    SvaraRadera