söndag 30 mars 2014

Pytt i panna


I vår kyl fanns det en liten bit helstekt rostbiff, lite bacon och korv. Om man dessutom har lite potatis, lök och ägg så är det perfekt att göra en klassisk pytt i panna. Jättegott!! 

Det här behövs till 2 pers:
4 st potatisar, fast sort, skurna i tärningar (jag använde rå potatis)
kött, jag tog rostbiff, skuret i små bitar
korv, jag tog falukorv, skuren i tärningar
bacon, skuret i mindre bitar
½ lök, gul, finhackad
2 ägg
smör att steka i

Tillbehör:
rödbetor

Gör så här:
Stek potatistärningarna på medelvärme till de har fin färg och är genomstekta.
Stek lök, bacon, korv och kött i en annan panna. Stek äggen.

Servera med syltade rödbetor.

Smaklig Måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar