tisdag 26 mars 2013

Fröknäcke

 
Det här receptet fick jag av H för några dagar sen. Tack! Hon tycker att brödet är jättegott och har redan bakat det flera gånger. Jag kommer definitivt att baka det igen, det var verkligen gott och det känns väldigt nyttigt med alla frön. 

Det här behövs:
2 dl linfrön
1 dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
2 dl vatten
Salt

Gör så här:
Värm ugnen till 175°C.
Blanda alla ingredienser och låt stå ca 30 minuter, lägg på bakplåtspapper, bred ut ganska tunt. Salta. Grädda i ca 30-40 minuter.


2 kommentarer:

  1. Bästa! Servera med lite för mycket jordnötssmör på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Säkert gott om man gillar jordnötssmör. Jag föredrar ost och lite marmelad.
      Kram!

      Radera