Det här behövs till 2 pers:
2 bananer
2 passionsfrukt
1 msk farinsocker
1/2 tsk vaniljsocker
1 msk florsocker
1 dl creme fraiche
Gör så här:
Värm ugnen till 200°C.
Vispa creme fraiche så den blir fast. Blanda i vanilj och florsocker. Rör i innehållet från den ena passionsfrukten. Ställ kallt så länge.
Smörj ett bakplåtspapper med lite smör.
Skär bananerna i 4 delar på längden och lägg dem på pappret. Fördela farinsockret och innehållet av den andra passionsfrukten över bananerna.
Vik ihop till ett tätt paket och sätt in i ugnen i ca 5 minuter.
Klipp upp paketet och fördela bananerna och den goda såsen i två desserttallrikar.
Lägg på en sked av creme fraiche blandningen samt en kula vaniljglass.
Bon Appétit!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar